Avocado Bosvruchten taartje

  • Geplaatst op
  • 0
Avocado Bosvruchten taartje

Taart als lunch? Dat kan, met dit avocado bosvruchten taartje van Danny van Altena. Gezoet met Bolero Limonade, bedekt met verschillende bessen en er zit een halve avocado in verstopt ;)


Basis recept,
Avocado frambozen taartje:

Top laag:

  1. 1/2 avocado (70 gram)
  2. 125 gram griekse yoghurt 10%
  3. 30 ml slagroom
  4. 40 druppels white chocolate drops 
  5. Bolero Bosvruchten, naar smaak
  6. 6 gram poeder gelatine, met 42 gram water
  7. Optioneel 50 gram frambozen.


Bodem:

  1. 30 gram amandelmeel.
  2. 20 gram roomboter
  3. 4 gram kokosmeel
  4. 10 gram bruine erythritol.
  5. Cookie dough drops 
  6. Flinke snuf zout
  7. Mespuntje cacao.



Bereidingswijze bodem:

  1. Zet de gelatine klaar.
  2. Verwarm de roomboter in een pannetje, en voeg de overige ingrediënten toe.
  3. Doe in de mini springvorm (12 cm) en druk goed aan.
  4. Zet even in de vriezer, of bak in de airfryer voor 20 minuten op °C180, en laat afkoelen.


Bereidingswijze toplaag:

  1. Verwarm de slagroom met de gelatine in een pannetje, totdat de gelatine is gesmolten.
  2. Doe alle overige ingrediënten in een mix beker, en voeg het slagroom gelatine mengsel toe.
  3. Mix goed en haal de vorm met bodem uit de vriezer.
  4. Doe de toplaag erover.
  5. Eventueel de bessen erop.
  6. En zet in de koelkast totdat het opgestijfd is.


Eet smakelijk!

 -----

Volg Danny op Instagram voor meer leuke recepten!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.