Bolero No Bake Carrot Cake Bites
- Geplaatst op
- 0
Een snel ontbijt, een makkelijk tussendoortje of gewoon 'voor de lekker', deze Bolero Carrot Cake Bites zijn ideaal! En je krijgt ook nog eens een stiekeme portie groente binnen ;)
Ingrediënten voor de bars:
- 300 gram havermeel of 260 gram kokosmeel
- 1 schepje vanille proteïne poeder (optioneel)
- 1 zakje Bolero Vanille
- Klein beetje zeezout
- Beetje kaneel
- 55 gram appelmoes
- 70 gram geraspte wortel
- 55 gram maple syrup (of honing)
- 50 gram pindakaas
- Melk naar smaak
Ingrediënten voor de frosting:
- 250 gram cream cheese
- Klein beetje kaneel
- Zoetstof naar smaak
Bereidingswijze:
- Bedek een 8x8 taartvorm of een cakevorm met bakpapier;
- Meng in een grote kom de bloem, proteïne poeder, kaneel, zeezout en Bolero Vanille;
- Voeg vervolgens de appelmoes en de wortels toe;
- Doe de pindakaas samen met de maple syrup in een kom en laat dit smelten in een magnetron. Meng goed samen;
- Voeg het pindakaasmengsel bij het droge beslag en meng goed door elkaar;
- Voeg eventueel melk toe totdat de gewenste structuur is bereikt. Hoe meer melk, hoe zachter en meer 'fudgy' ze worden;
- Doe het mengsel in de bakvorm en zet minimaal 10 minuten in de koelkast;
- Meng de cream cheese samen met de kaneel en zoetstof;
- Smeer het cream cheese mengsel over de bars en laat nog minimaal 15 minuten staan in de koelkast;
- Eet smakelijk!
I have used Bolero now for several months,and I use this fantastic product in all of my cakes and pastries.. I even make gele out of it...
People who taste my cakes, tell me that it is delicious