Bolero Chilli Popcorn
- Geplaatst op
- 0
We kennen allemaal de standaard zoete en zoute popcorn, maar heb je wel eens Chili popcorn geprobeerd? Deze kun je heel makkelijk zelf maken met dit recept van Made From Scratch.
Bolero Chilli Popcorn - voor 2-3 personen
- 1 tl Bolero Chilli
- 2 el zonnebloemolie
- 2 handjes popcorn maïs
Doe de Bolero Chilli met de zonnebloemolie in een kom en roer door. Voeg de maïskorrels toe er roer even door, zodat alle korrels met een dun laagje olie bedekt zijn.
Laat een pan met dikke bodem goed heet worden op het fornuis. Voeg de maïskorrels toe en doe het deksel op de pan.
Na een paar minuten zal de maîs beginnen te poppen. Schud de pan af en toe om. Zet het vuur uit als je (bijna) geen maïs meer hoort poppen.
Bestrooi eventueel nog met wat zout. Enjoy!
Ook lekker met Bolero Kaneel.
Bestrooi eventueel nog met wat zout. Enjoy!
Ook lekker met Bolero Kaneel.
Reacties
Wees de eerste om te reageren...