Frozen yoghurt repen
- Geplaatst op
- 0
Ben je klaar om je smaakpapillen te trakteren op een gezonde en verrukkelijke traktatie? Deze bevroren yoghurt repen, gemaakt door Ana, zijn niet alleen heerlijk, maar ook super eenvoudig te maken. Door middel van een vleugje Bolero limonade voegen we een heerlijke fruitige smaak toe. Laten we beginnen!
Ingrediënten:
- 250g havermout
- Gedroogde vijgen (5 stuks)
- Medjoul dadels (6 stuks)
- 450g Griekse yoghurt
- Blauwe bessen (ter decoratie)
- Aardbeien (ter decoratie)
- 1 zakje Bolero Aardbei
Bereidingswijze:
- Doe de havermout, gedroogde vijgen en Medjoul dadels in de blender en mix tot het een soort deeg vormt.
- Bedek een bakplaat met bakpapier.
- Druk het deeg plat met de onderkant van een lepel tot je een gelijkmatige, dunne laag hebt van ongeveer 2 cm dik.
- Doe de Griekse yoghurt in een kom en meng geleidelijk het Bolero-limonadepoeder erdoorheen tot je de gewenste smaak hebt bereikt. Wees voorzichtig, want het poeder heeft een sterke smaak en je hebt er niet veel van nodig. Je kunt eventueel ook een Sticks verpakking gebruiken.
- Verdeel de yoghurt over het deeg tot je een gelijkmatige laag hebt.
- Decoreer de bovenkant met gesneden aardbeien en blauwe bessen.
- Plaats de bakplaat onbedekt in de vriezer gedurende ongeveer 2 uur.
- Snijd het geheel met een mes in gelijke stukken en geniet van je gezonde, bevroren yoghurt repen!
Deze heerlijke repen zijn niet alleen een smaakexplosie, maar ook een gezonde traktatie voor elk moment van de dag. Geniet ervan als tussendoortje, dessert of post-workout snack. Eet smakelijk!
Reacties
Wees de eerste om te reageren...