Bolero Ontbijt Taartje
- Geplaatst op
- 0
Nancy deelde dit leuke recept met van een Bolero ontbijt taartje met ons. Nancy: "Ontbijten met taart... Wie wil dat nou niet?
Nancy deelde dit leuke recept met van een Bolero ontbijt taartje met ons. Nancy: "Ontbijten met taart... Wie wil dat nou niet? Na mijn Gastric Bypass kan ik amper suiker verdragen dus word je creatief met smaakjes. De zakjes van Bolero Limonade Winkel zijn super lekker en ook geschikt om mee te bakken!"
Het recept is als volgt:
Ingrediënten:
- 75 gram havermout
- 2 eetlepels agave siroop (honing kan ook)
- 200 gram magere kwark
- Een zakje Bolero Limonade naar smaak
- Wat diepvriesfruit naar keuze
- Een kleine springvorm van ongeveer 12 cm
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Meng 100 gram kwark met de havermout en agave siroop of honing
- Bedek de bodem en zijkanten van de springvorm met het havermout mengsel
- Maak vervolgens de andere 100 gram kwark aan met een beetje Bolero poeder. Een proeven tussendoor en gebruik niet teveel in één keer.
- Giet dit mengsel op de havermout bodem
- Maak het taartje of met wat diepvries fruit
- Zet hem 30 minuten in de oven op 180 graden
- Laat afkoelen en zet hem afgedekt in de koelkast. De volgende morgen is het smullen maar!
Reacties
Wees de eerste om te reageren...