Bolero pompoen cake
- Geplaatst op
- 0
Een gezonde pompoen cake, gezoet met Bolero en afgemaakt met pindakaas - dat wil je!
Ingrediënten:
- 100 gram havermout
- 450 gram eiwit
- 1 zakje zelfrijzend bakmeel
- Bolero Kokosnoot (hoeveelheid naar smaak)
- 3 eetlepels cacao
- 450 gram pompoen - 8 minuten geroosterd in de magnetron
- 150 gram slagroom 0%
- 30 gram vanille-eiwit (optioneel)
- Kaneel naar smaak
Bereidingswijze:
- Mix alle ingrediënten samen tot een mix
- Smeer een bakvorm in en doe de mix in de bakvorm
- Zet de bakvorm gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven - 180 graden
- Laat de cake afkoelen in de koelkast
- Decoreer met pindakaas
Eet smakelijk!
Reacties
Wees de eerste om te reageren...