Sweet, sweet berry blues
- Geplaatst op
- 0
We hebben weer een nieuwe favoriet als het gaat om Bolero taarten! Deze sweet, sweet berry blues is gemaakt met onder ander Bolero Vanille en bevat veel vezels en eiwit. Het moeilijkste van dit recept is wachten totdat de taart is opgesteven ;)
Recept: The Fit Baking Physio
Ingrediënten
Bodem
- 200 gram havermout fijne vlokken
- 250 gram blauwe bessen
Eerste laag
- 1kg griekse yoghurt 2% vet
- 1 zakje Bolero Vanille 9 gram
- 12 gelatine blaadjes
- 100 gram smaakloze whey
Topping
- 300 gram blauwe bessen
Bereiding
Bodem
- Stap 1: weeg de havermout af in een mengkom
- Stap 2: vermaal de blauwe bessen en meng het met de havermout
- Stap 3: verdeel het mengsel gelijkmatig in de springvorm en druk goed aan.
- Stap 4: zet de springvorm in de koelkast ongeveer een uur zodat het hard word.
Eerste laag
- Stap 1: laat de gelatine blaadjes weken in water.
- Stap 2: meng de whey, griekse yoghurt, vanille bolero samen
- Stap 3: smelt de gelatine in een pannetje met een klein beetje water. Zodra gesmolten direct in het mengsel gieten en goed roeren.
Topping
- Stap 1: strooi de blauwe bessen voorzichtig over de gehele taart
- Stap 2: zet de springvorm weer in de koelkast en zodat de gelatine kan opstijven voor 2 uur.
- Stap 3: Enjoy!
Reacties
Wees de eerste om te reageren...